Tilbage til analyseoversigten

Én ud af 12 fermenterer

26. september 2016
For et par år siden var fermentering ikke blandt de hotteste måder at tilberede mad på. Det er langsomt ved at ændre sig.

Én ud af 12 har fermenteret

Otte procent af danskerne har fermenteret mad indenfor det seneste år. Fermentering betyder ”at gære” og er en måde at konservere mad på. Det er særligt kål og andre grøntsager, vi fermenterer. Halvdelen af dem, der fermenterer, er begyndt på det indenfor det seneste år.
  • Vidste du, at:

    Andre eksempler på fermenteringer er fremstilling af øl, vineddike, soyasauce, mousserende vine, oliven, yoghurt, ost, sauerkraut og penicillin.

  • Fakta og yderligere oplysninger

    Undersøgelsen er gennemført i uge 38 2016 blandt 1.000 respondenter. Undersøgelsens resultater er vægtet på køn, alder og geografi og er repræsentative for den danske befolkning 18-74 år.

Lars Aarup

Analysechef
30919266