Tilbage til analyseoversigten

Grøntsagsbouillonen er mest populær

29. november 2016
Det er oftest grøntsagsbouillon, der ryger i indkøbskurven. Okse- og hønskødsbouillon lander på henholdsvis anden og tredjepladsen.

Mest grøn smag

Når middagen skal have lidt ekstra smag, tyr flest danskere til grøntsagsbouillonen skarpt forfulgt af oksebouillonen. Et kig i Coops salgstal viser, at 31% af den bouillon, der bliver solgt i butikkerne, er grøntsag, mens 29% er oksebouillon. Én ud af fem er baseret på høns.

Næsten en tredjedel af den bouillon, der sælges i Coops butikker, er grøntsagsbouillon. Svinebouillonen udgør beskedne 5% af slaget.

  • Vidste du, at:

    Navnet 'bouillon' kommer af det franske verbum bouillir, som betyder at koge.

  • Fakta og yderligere oplysninger

    Konklusionerne er baseret på salgsdata fra Coops butikker.

Lars Aarup

Analysechef
30919266