Gå tilbage

Coops Mad-O-meter

I Coops Mad-O-meter kan du se, hvem der spiser hvad og hvornår, de gør det. Mere end 100.000 danskere har siden 2009 beskrevet mere end 1.500.000 måltider. Få svar på, hvor der bliver spist flest tarteletter, hvem der drikker mest rødvin og meget andet.

 

Coops Mad-O-meter indeholder oplysninger om:

Hvad danskerne spiser og drikker, hvornår det er blevet spist og drukket, hvem der har spist og drukket det og kombinationer af mad, drikke, tidspunkter, geografi, alder, køn m.v. 

Pt. ligger der 50 madkort om bl.a. rundstykker, avocado, havregryn, vin, culotte og meget andet - og der kommer hele tiden flere til.

 

Dataindsamlingen

Hver uge deltager 500 personer i Mad-O-meter. De spørges via mail om, hvad de har spist og drukket inden for det seneste døgn. Respondenterne er stratificeret i forhold til Danmarks befolkning 15-74 år, køn og geografi, så man får en undersøgelse, der ligner Danmarks befolkning.

 

Analysen

Respondenterne har beskrevet deres måltider og mellemmåltider i fritekst. Herefter har vi analyseret teksten med et fritekst-analyseværktøj og omsat den til 1-taller og 0’er. På baggrund af de mange besvarelser, der nu er omsat til 1-taller og 0’er, kan vi udrede forskelle på, hvad danskerne spiser og drikker.