Gå tilbage
analyse@coop.dk

Vi pynter mere op til halloween

Alene salget af halloweenpynt til boligen er på bare et år steget med 20%. Også salget af græskar - store som små - stiger.

Stigende salg

På bare et år er salget af pynt til husene - spindelvæv, dukker, kæmpeedderkopper og lignende - steget med 20%. Salget af de små pyntegræskar er tredoblet i forhold til 2019, mens de store, orange græskar, der har været populære igennem en årrække, er steget med 5% siden sidste år.

I en survey gennemført i uge 40/41 svarer 16% af danskerne, at de pyntede deres hjem i forbindelse med halloween i 2019. Tre ud af fire vil i år gøre lige så meget/lidt ud af halloween som sidste år, mens 7% vil gøre mere. Cirka hver tiende (9%) svarer i undersøgelsen, at de gik ud for at samle slik den 31. oktober sidste år.

Pyntede du/I jeres hjem i forbindelse med halloween sidste år?

Om undersøgelsen

Salgstal stammer fra Coops butikker og bygger på en sammenligning af salget i 2019 og 2020. Survey er gennemført i uge 40/41 2020 blandt 1.012 deltagere. Kort tid efter valgte myndighederne at fraråde trick-or-treating. Data er vægtet på køn, alder og geografi og resultaterne er repræsentative for den danske befolkning 18-74 år.