Gå tilbage
Lars Aarup, Analysechef
30 91 92 66 Lars.Aarup@coop.dk

Flest bagels til frokost i København

Bagels er størst i hovedstaden og spises markant mere af de unge under 35.

Bagels i København og blandt unge

Københavnerne spiser halvanden gang så mange bagels til frokost som den gennemsnitlige dansker og næsten fem gange så mange som fynboerne, der spiser færrest. På en gennemsnitlig dag spiser én ud af 500 danskere bagels til frokost. Ser man udelukkende på dem under 35 år, er det én ud af 250.

Bagels til frokost fordelt på regioner

Tallene er indekserede og viser, at københavnerne spiser 153% flere bagelse end landsgennemsnittet, mens fynboerne får 49% færre bagels til frokost end den gennemsnitlige dansker.

Om undersøgelsen

Oplysninger om forbrug fordelt på landsdele, køn, alder m.v. er trukket ud af Coops Mad-O-meter – en database over danskernes madvaner, der dagligt opdateres, og som p.t. indeholder mere end 1. mio. måltider. Respondenterne er vægtet på køn, alder og geografi og resultaterne er repræsentative for den danske befolkning mellem 15 og 74 år.