Cornflakes topper i Vestjylland og på Fyn og særligt blandt de 15-34-årige.
Den største begejstring for cornflakes i Danmark findes uden tvivl i Vestjylland. Her spiser 1 ud af 19 på en vilkårlig dag cornflakes til morgenmad, hvilket svarer til, at de spiser 29% flere cornflakes til morgenmad end den gennemsnitlige dansker. På Fyn spiser de 20% mere end den gennemsnitlige dansker. Mest sjældent er det med cornflakes i og nord for København.
Tallene er indekserede og viser, at der bliver spist 29% flere cornflakes i Vestjylland end på landsgennemsnit.
En tallerken fyldt med cornflakes er især populært blandt de 15-34 årige. På en vilkårlig ugedag indtager én ud af 18 i aldersgruppen cornflakes til morgenmad (5,5%). Blandt de 55-74-årige gælder det 3% svarende til cirka én ud af 33.
Oplysninger om forbrug fordelt på landsdele, køn, alder m.v. er trukket ud af Coops Mad-O-meter – en database over danskernes madvaner, der dagligt opdateres, og som p.t. indeholder mere end 1. mio. måltider. Respondenterne er vægtet på køn, alder og geografi og resultaterne er repræsentative for den danske befolkning mellem 15 og 74 år.