Gå tilbage
Lars Aarup, Analysechef
30 91 92 66 Lars.Aarup@coop.dk

Mest laks til morgenmad i hovedstadensområdet

Nord for og i København spiser de cirka dobbelt så meget laks til morgenmad som i de fleste jyske regioner. Se de geografiske forskelle her.

Mest laks til morgenmad i og omkring København

I Nordsjælland spiser de 58% mere laks til morgenmad end den gennemsnitlige dansker, mens sønderjyderne får 31% mindre. Vi spiser lidt mere laks lørdag og søndag end på hverdage. Køn og alder har ingen betydning for, om der kommer laks på morgenmenuen. Laks til morgenmad er dog ikke mainstream i Danmark: På en helt almindelig dag spiser én ud af 500 danskere (0,2%) laks til morgenmad.

Se mere om danskernes fiskevaner her. Du finder flere undersøgelser om morgenmadsvaner her

Laks til morgenmad i regionerne

Tallene i grafen er indekserede med 100 som landsgennemsnit.

Om undersøgelsen

Oplysninger om forbrug fordelt på landsdele, køn, alder m.v. er trukket ud af Coops Mad-O-meter – en database over danskernes madvaner, der dagligt opdateres, og som p.t. indeholder mere end 1,5 mio. måltider. Respondenterne er vægtet på køn, alder og geografi og resultaterne er repræsentative for den danske befolkning mellem 15 og 74 år.