Bagels er størst i hovedstaden og spises markant mere af de unge under 35.
Københavnerne spiser mere end dobbelt så mange bagels til frokost som den gennemsnitlige dansker. Færrest bagels bliver der spist på Fyn og i Vestjylland, når klokken slår 12. De ligger henholdsvis 37% og 38% under landsgennemsnittet. På en gennemsnitlig dag spiser én ud af 500 danskere bagels til frokost. Det gælder én ud af 333 i aldersgruppen 15-34 år.
Se flere undersøgelsen om danskernes frokostvaner her
Tallene er indekserede og viser, at københavnerne spiser 121% flere bagelse til frokost end den gennemsnitlige dansker, angivet som 100.
Oplysninger om forbrug fordelt på landsdele, køn, alder m.v. er trukket ud af Coops Mad-O-meter – en database over danskernes madvaner, der dagligt opdateres, og som p.t. indeholder mere end 1,5 mio. måltider. Respondenterne er vægtet på køn, alder og geografi og resultaterne er repræsentative for den danske befolkning mellem 15 og 74 år.