Der bliver spist mindst fisk der, hvor den ofte trækkes i land. Mest begejstrede er de nord for København.
Der bliver spist markant mere fisk i hovedstadsområdet end i de resterende regioner. Nord for København får de 32% mere fisk til aftensmad end den gennemsnitlige dansker og en halv gang mere end nord- og vestjyderne, som spiser henholdsvis 14% og 12% mindre fisk til aftensmad end landsgennemsnittet.
Tallene i grafen er indekserede med 100 som landsgennemsnit.
Der er forskel på, hvor flittige danskerne er til at servere fisk. Blandt de 15-34-årige spiser cirka én ud af 12 (8,6%) fisk til aftensmad på en gennemsnitlig dag. Blandt de 55-74-årige gælder det 12,7%. Dermed er de ældres forbrug af fisk til aften mere end 40% større end de unges. Samme billede tegner sig, når man ser på fisk til frokost.
Oplysninger om forbrug fordelt på landsdele, køn, alder m.v. er trukket ud af Coops Mad-O-meter – en database over danskernes madvaner, der dagligt opdateres, og som p.t. indeholder mere end 1,5 mio. måltider. Respondenterne er vægtet på køn, alder og geografi og resultaterne er repræsentative for den danske befolkning mellem 15 og 74 år.