Gå tilbage
analyse@coop.dk

Mest Nupo i Nordsjælland

Det er mest udbredt med Nupo øst for Storebælt. Og så er slankepulveret mest populært blandt kvinder og de 35-54-årige.

Mest Nupo i Nordsjælland

Der er forskel på, hvor populært Nupo er i Danmark. Vest for Storebælt er det mere sjældent med Nupo. Mest populært er Nupo i Nordsjælland, hvor slankeproduktet bliver indtaget 55% oftere end på landsgennemsnit.

Nupo fordelt på regioner

Tallene er indekserede og viser, at der bliver spist 55% mere Nupo i Nordsjælland end på landsgennemsnit og mere end dobbelt så meget som på Fyn, hvor de spiser 40% mindre Nupo end den gennemsnitlige dansker. 

Mest Nupo mellem 35 og 54 år - og særligt blandt kvinder

Der er mere udbredt at erstatte et måltid med Nupo blandet de 35-54-årige. I denne aldersgruppe er forbruget 79% større end blandt de 15-34-årige. Undersøgelsen viser også, at mere end dobbelt så mange kvinder som mænd erstatter et eller flere måltider med en pulverdrik. På en gennemsnitlig dag spiser én ud af 125 kvinder (0,8%) Nupo.

Nupo fordelt på aldersgrupper

Om undersøgelsen

Oplysninger om forbrug fordelt på landsdele, køn, alder m.v. er trukket ud af Coops Mad-O-meter – en database over danskernes madvaner, der dagligt opdateres, og som p.t. indeholder mere end 1. mio. måltider. Respondenterne er vægtet på køn, alder og geografi og resultaterne er repræsentative for den danske befolkning mellem 15 og 74 år.